Zdeňka Kišová MBA

Zdeňka Kišová MBA

hlavní sestra

Zdeňka Kišová (*1966) Vystudovala dvě střední zdravotnické školy – nejprve ve Frýdku-Místku a následně v Olomouci obor porodní asistentka.

Jako zdravotní sestra začínala ve Fakultní nemocnici Ostrava na chirurgické klinice. V roce 1987 nastoupila do Nemocnice v Čeladné na gynekologické oddělení, po dokončení studia porodní asistentky pracovala na porodním sále. Po založení společnosti Beskydské rehabilitační centrum v roce 2000 nastoupila po návratu z mateřské dovolené jako zdravotní sestra do léčebného domu Polárka, později pracovala v léčebném domě Golf. V Národním centru ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů (NCO NZO) absolvovala specializační studium a v roce 2021 ukončila studium MBA na Veřejnosprávním institutu ve Strážnici. (Master of Business Administration, studijní program rozšířeného manažerského vzdělání s důrazem na praxi.) Jako hlavní sestra pracuje od února 2021, je vedoucí celkem sedmi staničních sester, které zodpovídají za zdravotnický personál jednotlivých lůžkových oddělení v léčebných domech. Bydlí v Čeladné, mezi její záliby patří práce na zahradě, příroda a luštění sudoku. Ráda se setkává se členy rodiny, a když jí zbývá trochu času na čtení, sáhne po dobré knize.

Rehabilitační centrum Čeladná nabízí širokou škálu léčebně-rehabilitačních pobytů, přičemž rehabilitace zahrnuje různé procedury, jako jsou individuální fyzioterapie, dechová cvičení či oxygenoterapie, které napomáhají pacientům zlepšit jejich zdravotní stav a snížit následky onemocnění.