Průvodce pobytem

Průvodce pobytem

Provedeme vás nadcházejícím pobytem krok po kroku,
od příjezdu k nám po výstupní vyšetření.

1
Přijedete do RC Čeladná

Léčebně rehabilitační pobyt v našem centru vám může doporučit lékař v nemocnici při hospitalizaci, praktický ošetřující lékař nebo odborný lékař. K léčebnému pobytu můžete nastoupit ihned po hospitalizaci nebo s časovou prodlevou – rozhodnutí je na vašich lékařích.

2
Vstupní vyšetření

Při nástupu do našeho rehabilitačního centra absolvujete vstupní vyšetření, během kterého lékař zhodnotí váš zdravotní stav a navrhne postup léčby, procedury a dietní opatření.

3
Léčebný plán

Na základě výsledků vstupního vyšetření vám sestavíme léčebný plán, typy a počty procedur. Léčebný plán a procedury se mohou během pobytu měnit podle průběhu léčby.

4
Rehabilitace

Během celého pobytu budete absolvovat léčebné procedury. Jejich skladba je vždy individuální podle potřeb pacienta.

5
Výlety a volný čas

Čeladná leží v širokém údolí, které lemují nejvyšší beskydské vrcholky. Už pohled na ně vás naplní energií a na své si přijdou i příznivci pohybových aktivit. Přímo v areálu centra nabízíme řadu doplňkových činností a kulturních akcí.

Více informací

6
Výstupní vyšetření

Před ukončením léčebného pobytu absolvujete výstupní vyšetření, během kterého lékař zhodnotí úspěšnost léčby a navrhne další pohybový a léčebný režim.

Mapa areálu

I když nabízíme širokou škálu procedur, nemusíte se bát, že byste se u nás ztratili. Všechno potřebné najdete v pěší vzdálenosti, případně můžete využít mikrobus.

Často se nás ptáte

Návrh na léčebně rehabilitační pobyt vypisuje lékař nemocnice při hospitalizaci, praktický nebo odborný lékař. Musí ho schválit revizní lékař vaší zdravotní pojišťovny. Do pojišťovny návrh posílá lékař, který vám léčbu v našem centru doporučí.

Domluvte se s lékařem, který vás bude operovat, zda vám rehabilitaci v RC Čeladná doporučí. Pokud ano, domluví oddělení nemocnice vaši rehabilitaci a den nástupu (přímý překlad) přímo s naší staniční sestrou v době vaší hospitalizace. Druhou možností je nástup na rehabilitaci z domova.